Product Manager

Omschrijving

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer een dag te werken’

Wat ga je doen?

Als Product Manager sla je een brug tussen de techniek en commercie. Door het stellen van je juiste vragen vergaar je diepgaande kennis over het gebruik van onze machines en toepassingen en vertaal je deze naar bruikbare en begrijpbare informatie in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, films, trainingen, simulaties en ROI- berekeningen. Ook ben je intensief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en functionaliteit, waarbij je een brug slaat tussen de vraag vanuit de markt en de mogelijkheden binnen HGG. Daarnaast plan en organiseer je de introductie van nieuwe producten en/of toepassingen en ondersteun je de verkoopafdeling met artikelen voor promotie- en mailingactiviteiten. Je bent dus bij verschillende afdelingen betrokken en binnen de afdeling engineering (ca. 15 collega’s) vertegenwoordig je de klant en ben je nauw betrokken bij de verkoop.

Over ons

Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Onder het mom van ‘samen bereik je meer dan alleen’ wil HGG de bindende factor zijn tussen medewerkers, klanten en partners. HGG gelooft in delen=groeien. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen. Op de afdeling Engineering werken ca. 15 mensen, de afdeling kenmerkt zich door een goede werksfeer.


Wat bieden wij?

 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf;
 • Een goed salaris en een aantrekkelijke winstuitkering;
 • Een prima werksfeer waarin wij plezier maken belangrijk vinden;
 • Een internationale werkomgeving bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D staal snijden;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de functie en het bedrijf verder te groeien.

Ben je enthousiast?


Solliciteer direct via de onderstaande ‘Solliciteer’ button.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Wiebe Wiersma via 0227 504030

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten


Wat vragen wij?

 • Een afgeronde technische hbo-opleiding;
 • Enkele jaren ervaring als Product Manager
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een klantgerichte en proactieve werkhouding;
 • Je vindt het leuk om je technische inzicht te combineren met je commerciële vaardigheden;
 • Gestructureerd en analytisch denkvermogen;
 • Bereidheid om met enige regelmaat te reizen;
 • Ervaring binnen de industrie of industriële automatisering is een pre.