Skip to content

Accountmanager

Wieringerwerf, Noord-Holland, Nederland€ 4.500Customer support

Functieomschrijving

* We only employ people who live in the Netherlands and have a valid work permit.Wat ga je doen?

Houd jij van veel afwisseling en loop je warm voor complexe vraagstukken? Als accountmanager bij HGG is geen dag hetzelfde! In de functie van accountmanager op de afdeling Customer support vertaal je de (complexe technische) klantbehoeftes naar de beste oplossingen. Hierbij ben jij het visitekaartje van HGG! Je draagt zorg voor een order en dat de klant antwoord krijgt op zijn vraag, waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent. Jouw commerciële inzicht zorgt ervoor dat extra verkoop zoals upgrades, servicecontracten en onderdelen voor jou ‘part of the deal’ zijn. De klant heeft grotendeels alleen met jou te maken, maar jij lost de vraagstukken van de klant natuurlijk niet alleen op. Je kan de hulp van je collega’s inschakelen wanneer nodig en je durft te vragen. Naast deze werkzaamheden plan je de servicemonteurs in en draag je zorg voor de juiste administratieve afhandeling. Het opstellen van offertes en afhandelen van orders en bezoeken doe je snel en nauwkeurig. Het kan wel eens voorkomen dat ze jouw hulp ook in het buitenland goed kunnen gebruiken en je op pad gestuurd wordt. Kortom; een heel divers takenpakket!


Wat hebben we jou te bieden?

 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snelgroeiend hightech bedrijf;
 • Mogelijkheid om deels thuis te werken (40%);
 • Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en investeren daar ook in;
 • Een salaris dat kan oplopen tot wel €4500,- per maand op basis van kennis en ervaring en een aantrekkelijke winstuitkering;
 • Een prima werksfeer waarin hard werken, team spirit en plezier maken centraal staat, met elkaar organiseren we leuke bedrijfsuitjes;
 • Een werkplek bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D-staalsnijden.


Vereisten

Wat zien we graag bij jou? 

 • Je beschikt over een mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met techniek en commercie en je hebt een klantgerichte instelling;
 • Je kunt je goed redden in het Nederlands en Engels. Aanvullende wereldtalen zijn een pré maar niet noodzakelijk;
 • Je bent bekend met Office en ERP-systemen;
 • Je bent een proactieve aanpakker die kansen ziet en pakt.


Over ons bedrijf en jouw team

Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij ontwikkelen en bouwen machines voor het 3d profileren en snijden van stalen profielen en denken en werken buiten de gebaande paden. We ontwikkelen onze machines en software zelf en willen graag innoveren. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Onder het mom van ‘samen bereik je meer dan alleen’ wil HGG de bindende factor zijn tussen medewerkers, klanten en partners. HGG gelooft in delen=groeien. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.

Wanneer je ons team komt versterken kom je terecht in een team van vier directe collega’s, daarnaast werk je nauw samen met onze servicemonteurs en technical support collega’s die bij HGG en wereldwijd voor onze klanten aan het werk zijn.


Ben je enthousiast geworden?!

Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘Solliciteer’ button. Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Annelies Buijs via 0227-504116.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of