Skip to content

Assembly Engineer

Wieringerwerf, Noord-Holland, NederlandAssemble & build

Functieomschrijving

* We only employ people who live in the Netherlands and have a valid work permit.


Wat ga je doen? 

Elke dag hetzelfde doen kan altijd nog. Als Assembly Engineer ben je letterlijk en figuurlijk bezig met cutting edge technology en is geen enkele werkdag hetzelfde. Wij werken elke dag met vakmanschap en passie aan het samenstellen van een machine, van het begin tot het eind. De ene dag ben je bezig met een schakelkast en de volgende dag help je bij een FAT. Je werkt vanuit onze locatie in Wieringerwerf aan machines die wereldwijd bij onze klanten worden geïnstalleerd door je collega's. Je begrijpt waarvoor de klant de machine gaat gebruiken en je zorgt ervoor dat de machine de deur pas uitgaat als deze uitgebreid getest is en doet wat de klant verwacht. Je zorgt voor vakwerk en levert een eindproduct af waar je volledig achterstaat. Als je kansen voor verbetering ziet, aarzel je niet om deze te pakken. Met je collega's vorm je een hecht team en vullen jullie elkaar goed aan. 


Wat hebben we jou te bieden:

  • Een goed salaris en een aantrekkelijke winstuitkering.
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf en wereldwijd marktleider op het gebied van 3D staalsnijden.
  • Een goede werksfeer waarin we hard werken maar plezier maken minstens net zo belangrijk vinden.
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende (internationale) mogelijkheden om binnen de functie en het bedrijf verder te groeien.

Vereisten


Wat zien we graag bij jou?

  • Je hebt een mbo-3 of -4 opleiding in de richting van Elektro- of Besturingstechniek of Mechatronica. 
  • Je kunt je in het Nederlands en Engels goed uitdrukken (schriftelijk en mondeling).
  • Je bent leergierig en geïnteresseerd om onze eigen softwaretoepassingen te leren. 
  • Je streeft er naar om een zo goed mogelijk product af te leveren en dat doe je bij voorkeur in teamverband. 
  • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring.  


Over ons

Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden waarbij we gebruikmaken van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, waardoor we een leidende rol hebben in de markt. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Onder het mom van ‘samen bereik je meer dan alleen’ wil HGG de bindende factor zijn tussen medewerkers, klanten en partners. HGG gelooft in delen=groeien. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor dat we hen inzetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.


Ervaar HGG zelf!
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘Solliciteer’ button of neem contact op met de teamleider (William Vliem) via telefoonnummer 0227-504030 als je eerst nog wat meer informatie wilt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of