Assembly Engineer NL

Job description

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer een dag te werken!


Iedere dag precies dezelfde handelingen uitvoeren, dat kan altijd nog. Als Assembly Engineer ben je iedere dag bezig met cutting edge technology (letterlijk…). Wij werken elke dag met vakmanschap en passie aan het samenstellen van een machine, van het begin tot het eind. Niet één werkdag is hetzelfde; de ene dag ben je bezig met een schakelkast, om de volgende dag te ondersteunen bij een FAT.  Iedereen binnen het team brengt zijn eigen kennis en ervaring in. Je werkt vanuit onze locatie in Wieringerwerf aan machines voor klanten over de hele wereld, en zorgt er (mede) voor dat deze zonder problemen in het buitenland geïnstalleerd kunnen worden door je collega’s. En wie weet ga je wel een keertje met hen mee. Je bent een echte alleskunner, je hebt kennis van elektrotechniek, affiniteit met het toepassen van software én je bent bekend met het opbouwen en opstarten van machines. Je begrijpt waarvoor de klant de machine gaat gebruiken en voordat de machine de deur uitgaat wordt deze uitgebreid getest zodat hij ook echt doet wat de klant ervan verwacht. Je zorgt voor vakwerk en levert een eindproduct af waar je volledig achterstaat, In verschillende uitdagende situaties zie jij altijd mogelijkheden en waar nodig doe je voorstellen tot verbetering. Als collega's vullen jullie elkaar aan en houden jullie elkaar scherp. Het leveren van kwaliteit en service is voor jou vanzelfsprekend.
 

Over ons

Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Onder het mom van ‘samen bereik je meer dan alleen’ wil HGG de bindende factor zijn tussen medewerkers, klanten en partners. HGG gelooft in delen=groeien. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.

Ons aanbod
• Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf.
• Een goed salaris en een aantrekkelijke winstuitkering.
• Een prima werksfeer waarin hard werken en plezier maken centraal staat, met elkaar organiseren we leuke dingen zoals een BBQ of motortocht.
• Een werkplek bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D-staalsnijden.
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de functie en het bedrijf verder te groeien (zowel binnen Nederland als internationaal)
 

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘Solliciteer’ button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dirk de Haan via 0227-504030. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Requirements

Jouw profiel/Onze vereisten

  • Je bent in elk geval mbo-4 opgeleid in Elektrotechniek, Besturingstechniek of Mechatronica.
  • Je hebt ervaring in het mechanisch en elektrisch opbouwen plus testen van machine (onderdelen).
  • Je kunt je zowel schriftelijk als mondeling uitstekend verwoorden in het Nederlands en Engels, kennis van een 2e buitenlandse taal is een pré
  • Je bent al goed thuis in diverse softwaretoepassingen en wil graag onze zelf ontwikkelde softwaretoepassingen leren.
  • Je vindt het leveren van kwaliteit en een mooi product belangrijk
  • Je werkt klantgericht en vindt het leuk om binnen een team samen te werken en gezamenlijk de klus te klaren voor de klant.
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als Assembly Engineer of Monteur Binnendienst.