Overslaan naar content

BBL Leerling Mechatronica

Op locatie
  • Wieringerwerf, Noord-Holland, Nederland
Assemble & build

Functieomschrijving

BBL Leerling Mechatronica 
Elke dag hetzelfde doen kan altijd nog. Als Leerling Mechatronica ben je letterlijk en figuurlijk bezig met cutting edge technology en is geen enkele werkdag hetzelfde.


Wat ga je doen?
Wij werken elke dag met vakmanschap en passie aan het samenstellen en het opbouwen van een machine, van het begin tot het eind. De ene dag ben je bezig met een schakelkast en de volgende dag help je bij een FAT (Factory Acceptance Test). Je verwerkt de kabels in de machine, je assembleert de robotarm en installeert de besturingscomputers. Alle aspecten van het bouwen van de machines komen aan bod en ben jij bij betrokken!

Je werkt vanuit onze locatie in Wieringerwerf aan machines die wereldwijd bij onze klanten worden geïnstalleerd door je collega's. Je leert te begrijpen waarvoor de klant de machine gaat gebruiken en je zorgt samen met het team ervoor dat de machine de deur pas uitgaat als deze uitgebreid getest is en doet wat de klant verwacht. Klant blij, HGG blij en jij weer trots en blij dat er weer een mooie, goedwerkende machine de deur uit is gegaan waar jij je steentje aan hebt bijgedragen! 

Vereisten

Wie ben jij

Wil jij meer bij ons leren over het vak Mechatronica? Dan ben je aan het goede adres! Wij willen je graag zo veel mogelijk vertellen over onze machines, ons bedrijf en techniek. Maar dan verwachten wij ook wat van jou! 

Jij bent momenteel leerling niveau 3 of 4 Mechatronica en op zoek naar een leer/ werk plek voor aankomend schooljaar. Je bent gemotiveerd en leergierig. Wij zijn dol op enthousiaste mensen die kritisch zijn op de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Creatievelingen, sleutelaars en bouwers zijn van harte welkom en ontvangen wij met open (robot)armen!


Over ons

Wij ontwikkelen en bouwen machines voor het 3D profileren en snijden van stalen profielen. Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Onder het mom van ‘samen bereik je meer dan alleen’ wil HGG de bindende factor zijn tussen medewerkers, klanten en partners. HGG gelooft in delen=groeien. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.


Enthousiast?
Wij zijn mega enthousiast over ons bedrijf, de machines en de collega's. Nu jij nog! Wil je meer informatie? Bel mij, Robert Prins (Corporate Recruiter) gerust op 0227-504107 of solliciteer direct via onderstaande knop of via Whatsapp!


Chat on WhatsApp

of

Apply with Indeed onbeschikbaar