Overslaan naar content

Commissioning Engineer

Op locatie, Hybride
 • Wieringerwerf, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.250 per maandAssemble & build

Functieomschrijving

Sluit je aan bij HGG Profiling B.V. en ontdek de mogelijkheden om bij te dragen aan de toekomst van de staalindustrie!


 Als Internationale machinebouwer ben je letterlijk en figuurlijk elke dag bezig met "cutting edge technology" en is geen enkele werkdag hetzelfde.


Wat ga je doen? 

Wij werken elke dag met vakmanschap en passie aan het samenstellen van een machine, van het begin tot het eind. Eerst worden de machines geassembleerd op onze locatie in Wieringerwerf en daarna worden de machines opgebouwd en getest bij een klant in het buitenland. Van Duitsland tot Australië, van Japan tot Amerika! 


Werkzaamheden die jij uitvoert zijn:  het verzorgen van FAT/SAT-testen, oplossen van storingen, uitvoeren van updates en wijzigingen. Tevens train en instrueer je eigen en lokale medewerkers en klanten. Bij projecten coördineer en stuur je lokale medewerkers aan waarbij je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van het eindresultaat. Als je kansen voor verbetering ziet, aarzel je niet om deze te pakken. Met je collega's vorm je een hecht team en vullen jullie elkaar goed aan. Problemen? Daar sta je niet alleen voor! Samen sta je sterk en samen maak je meer plezier! 

Meer weten?  Vacature Video - Commisioning Engineer.mp4

Over ons

Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de bijna 40 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.


Wat wij bieden:

 • Een goed salaris tot maximaal € 4500,- een aantrekkelijke winstuitkering tot maximaal 6% van het jaarsalaris en een buitenlandvergoeding van € 62,50 per dag bovenop je salaris. Je reis, hotel en auto wordt allemaal voor je geregeld door onze General Affairs kanjers! Alle maaltijden kan je declareren of betalen met je toegewezen credit card!
 • Veel vrijheid, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf en wereldwijd marktleider op het gebied van 3D-staalsnijden.
 • Een goede werksfeer waarin zowel jij als HGG hard werken om iedereen blij te maken en te houden!  
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de functie en het bedrijf verder te groeien (zowel binnen Nederland als internationaal). Hoe meer jij groeit, hoe meer HGG groeit en visa versa! 

Vereisten

Wat wij vragen:

 • Je hebt een MBO opleiding in de richting van Elektro- of Besturingstechniek of Mechatronica.
 • Je kunt je in het Nederlands en Engels goed uitdrukken (schriftelijk en mondeling).
 • Je bent leergierig en geïnteresseerd om onze machines en eigen softwaretoepassingen te leren.
 • Je streeft er naar om een zo goed mogelijk product af te leveren.
 • Je hebt een aantal jaren relevante (internationale) ervaring als Commissioning Engineer, Service Engineer of Machinebouwer.
 • Je bent bereid om in het buitenland te werken. 

 Enthousiast?
Wij zijn mega enthousiast over ons bedrijf, de machines en de collega's. Nu jij nog! Wil je meer informatie? Bel mij, Robert Prins (Corporate Recruiter) gerust op 0227-504107 of solliciteer direct via onderstaande knop of via Whatsapp!


Chat on WhatsApp

of

Apply with Indeed onbeschikbaar