Skip to content

Commissioning Engineer

Wieringerwerf, Noord-Holland, NederlandAssemble & build

Functieomschrijving

* We only employ people who live in the Netherlands and have a valid work permit.


Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer een dag te werken! Als Commissioning Engineer ben je letterlijk en figuurlijk elke dag bezig met cutting edge technology en is geen enkele werkdag hetzelfde.


Wat ga je doen? 

Wij werken elke dag met vakmanschap en passie aan het samenstellen van een machine, van het begin tot het eind. De ene dag werk je aan machines op onze locatie in Wieringerwerf en de andere dag installeer, assembleer of test je een machine bij een klant in het buitenland. Ook verzorg je FAT/SAT-testen, los je storingen op en voer je updates en wijzigingen door. Je traint en instrueert eigen en lokale medewerkers en klanten. Bij grotere projecten coördineer en stuur je lokale onderaannemers aan waarbij je eindverantwoordelijk bent voor de kwaliteit van het eindresultaat en je de opstart van de productie bij de klant begeleidt. Als je kansen voor verbetering ziet, aarzel je niet om deze te pakken. Met je collega's vorm je een hecht team en vullen jullie elkaar goed aan. 


Over ons

Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Onder het mom van ‘samen bereik je meer dan alleen’ wil HGG de bindende factor zijn tussen medewerkers, klanten en partners. HGG gelooft in delen=groeien. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.


Wat wij bieden:

  • Een goed salaris en een aantrekkelijke winstuitkering. 
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf en wereldwijd marktleider op het gebied van 3D-staalsnijden.
  • Een goede werksfeer waarin we hard werken maar plezier maken minstens net zo belangrijk vinden. 
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de functie en het bedrijf verder te groeien (zowel binnen Nederland als internationaal)

Vereisten

Wat wij vragen:

  • Je hebt een mbo-3 of -4 opleiding in de richting van Elektro- of Besturingstechniek of Mechatronica.
  • Je kunt je in het Nederlands en Engels goed uitdrukken (schriftelijk en mondeling).
  • Je bent leergierig en geïnteresseerd om onze eigen softwaretoepassingen te leren.
  • Je streeft er naar om een zo goed mogelijk product af te leveren en dat doe je bij voorkeur in teamverband.
  • Je hebt een aantal jaren relevante (internationale) ervaring als Commissioning Engineer.
  • Je bent bereid om regelmatig (20-40% van je tijd) in het buitenland te werken. Omdat wij ons realiseren dat dit invloed heeft op je privéleven, ontvang je van ons een ruime buitenlandvergoeding. 

 Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘Solliciteer’ button. Voor meer informatie kan je contact opnemen met William Vliem via 0227-504030.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of