Overslaan naar content

Electrical Engineer

Op locatie
  • Wieringerwerf, Noord-Holland, Nederland
€ 3.300 - € 4.300 per maandOperations

Functieomschrijving

Sluit je aan bij HGG Profiling B.V. en ontdek de mogelijkheden om bij te dragen aan de toekomst van de staalindustrie!


Wat ga je doen?

HGG groeit en daarmee ook het gebruik van PLC’s in onze machines. De connectie tussen software en hardware wordt steeds intensiever en daarom zoeken wij iemand zoals jij! Als Electrical Engineer bij HGG draag je zorg voor elektrische tekeningen, stuklijsten, verbeteringen en specificaties van de machines. Dit geldt voor zowel ons seriematige als klant specifieke machines. Daarnaast ga je na de inwerkperiode aan de slag met onze PLC-besturingssystemen. Jouw creativiteit kun je kwijt in je werk door de afwisseling en diversiteit van de werkzaamheden. Binnen HGG is er een engineeringsafdeling van rond de 25 mensen met verschillende disciplines, zoals software/PLC, mechanica en elektronica. Wat engineering bij ons interessant maakt, is dat je de combinatie tussen software en hardware ook daadwerkelijk op de werkvloer ziet gebeuren. Nieuwe ontwerpen ga je ook zelf testen op onze locatie. Je deelt kennis over de elektrische samenbouw van de machine en helpt onze engineers in de werkplaats op het gebied van elektra. Je krijgt van ons de vrijheid en zelfstandigheid om de werkzaamheden op jouw manier op te pakken. Je werkt samen met de andere engineers, met de projectleider, productie en procurement. Samen zetten jullie een goed product neer voor de klant en ben je van begin tot het eind betrokken bij het project.


Wat heeft HGG jou te bieden?

HGG ontwikkelt zich in snel tempo en ook jij krijgt de ruimte voor eigen ontwikkeling op elektrotechnisch, PLC en persoonlijk gebied. Ontwikkel jij jezelf verder, dan plukt HGG daar ook de vruchten van. Daarom ondersteunen wij graag jouw ontwikkeling. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Daarnaast kom je te werken in een internationale werkomgeving bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D staal snijden. Onze machines worden gebruikt voor de mooiste en meest innovatieve projecten ter wereld. Iets om met trots over te vertellen!


 Wat krijg je nog meer:

  • Een concurrerend salaris die past bij jouw kennis, ervaring en opleidingsniveau, met ruimte om te groeien EN een winstuitkering;
  • Een snel ontwikkelende organisatie betekent ook mogelijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snelgroeiend hightech bedrijf;
  • Een open werksfeer waarin werken en plezier maken centraal staat, collega’s voor elkaar klaar staan en leuke bedrijfsuitjes;
  • Reiskostenvergoeding van EURO 0,23 per km & een pensioenregeling waar HGG 2/3 betaald en jij 1/3 van betaald;
  • Mogelijkheid om deels (40%) thuis te werken.
  • Mogelijkheid om 32, 36, 38 of 40 uur te werken. Hierbij kan je zelf aangeven of je ATV dagen wilt inzetten voor wekelijkse vrije uren, of je liever 4 x 9 uur werkt of gelijkwaardige andere opties. Wij zijn flexibel, jij ook?


Vereisten

Wie zoeken wij?

Omdat het om een ontzettend brede functie gaat, is het belangrijk dat je goed kunt schakelen en nauwkeurig werkt. Daarin is een bepaalde mate van flexibiliteit en organisatorisch vermogen erg fijn. Je werkt resultaatgericht en zelfstandig, maar durft ook om hulp te vragen. Je hebt een hands-on mentaliteit en zoekt graag eerst zelf naar oplossingen, om de klant te helpen met zijn vraagstuk. Ervaring met PLC programmeren is een grote pré, maar dit kun je bij ons ook leren. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde opleiding hbo-opleiding in de richting van Elektronica of Electrotechniek;
  • Goede mondelinge en schriftelijk beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Over ons

Wij ontwikkelen en bouwen machines voor het 3d profileren en snijden van stalen profielen. We doen de dingen graag anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruikmakend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten.

Onder het mom van ‘samen bereik je meer dan alleen’ wil HGG de bindende factor zijn tussen medewerkers, klanten en partners. HGG gelooft in delen=groeien. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.


Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘Solliciteer’ button. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Robert Prins (Corporate Recruiter) op 0227 - 504 107 of via mail op r.prins@hgg-group.com


Chat on WhatsApp

of

Apply with Indeed onbeschikbaar