Overslaan naar content

Event Coördinator

Wieringerwerf, Noord-Holland, NederlandMarketing

Functieomschrijving

Sluit je aan bij HGG Profiling B.V. en ontdek de mogelijkheden om bij te dragen aan de toekomst van de staalindustrie!


Noemen jouw vrienden en familie jou de regelneef/nicht en word jij blij van deze term? Lees dan snel verder, want dan hebben wij de vacature voor jou!


Wat ga je doen?

Wij werken elke dag met vakmanschap en passie aan het ontwikkelen, samenstellen en bouwen van 3D Profileringsmachines. Deze machines worden over de hele wereld verkocht binnen de Proces Industrie, Metaalindustrie, Offshore en Scheepsbouw. Natuurlijk gaat dit niet vanzelf! Wij promoten onze organisatie en machines op beurzen wereldwijd! En dat doen wij professioneel, met een prachtig gebouwde stand, eventueel een voorbeeld van onze machine en een tentoonstelling van diverse samples. Niet alleen sales events, maar ook op HR events zijn wij vertegenwoordigd om de leukste, meest gepassioneerde en gemotiveerde medewerkers te binden en te boeien! 


Om dit alles in goede banen te begeleiden zijn wij op zoek naar een "Event Coördinator". In samenwerking met onze marketingafdeling moeten deelnames aan de beurzen gerealiseerd worden. Op dit moment zijn dat voor dit jaar al 26 beurzen en dat kan nog verder oplopen. 


Een greep uit de werkzaamheden van een Event Coördinator:

 • Zoeken naar, en het onderhouden van contacten met lokale stand bouwers;
 • In samenspraak met de marketingafdeling bepalen van het ontwerp;
 • Regelen van het internationaal transport van de samples en machines;
 • Contact onderhouden met verschillende Expo's;
 • Contacten onderhouden met de beurs organisaties; 
 • Bepalen van uitstraling van de stand.

Over ons

Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de bijna 40 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.


Wat wij bieden:

 • Een goed en concurrerend salaris een aantrekkelijke winstuitkering van maximaal 6% over het bruto jaarsalaris.
 • Veel vrijheid, alle vertrouwen en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf en wereldwijd marktleider op het gebied van 3D-staalsnijden.
 • Een goede werksfeer waarin zowel jij als HGG hard werken om iedereen blij te maken en te houden!
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de functie en het bedrijf verder te groeien. Hoe meer jij groeit, hoe meer HGG groeit en visa versa!

Vereisten

Wat wij vragen:

 • Je hebt een MBO opleiding, met voorkeur in de evenementen organisatie of hospitality.
 • Je kunt je in het Nederlands en Engels uitstekend uitdrukken (schriftelijk en mondeling);
 • Je bent niet bang om knopen door te hakken en beslissingen te nemen;
 • Je bent de echte regelaar. Jij stapt op de persoon af om alle benodigde informatie naar boven te krijgen;
 • Je hebt ervaring met het organiseren van internationale beurzen/ events;
 • Je bent bereid om in het buitenland te werken. Dit is geen must, maar het kan voorkomen dat je naar het buitenland gaat om zaken te regelen!

Enthousiast?
Wij zijn mega enthousiast over ons bedrijf, de machines en de collega's. Nu jij nog! Wil je meer informatie? Bel mij, Robert Prins (Corporate Recruiter) gerust op 0227-504107 of solliciteer direct via onderstaande knop. 

of