Overslaan naar content

Logistiek medewerker

Op locatie
  • Wieringerwerf, Noord-Holland, Nederland
€ 2.600 - € 3.500 per maandOperations

Functieomschrijving

Vind je het leuk om ervoor te zorgen dat alle zendingen op tijd de deur uit gaan, zodat onze monteurs direct aan de gang kunnen, en onze klanten hun spare parts snel geleverd krijgen? Ziet het magazijn er bij jou altijd spik & span uit? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Voor de afdeling Procurement zoeken wij een enthousiaste fulltime Logistiek medewerker.

Over de functie…
Je draagt zorg voor de complete goederenstroom van artikelen en samenstellingen binnen HGG. Je zorgt voor de juiste codering en locatie van goederen. Je maakt klant- en retourbestellingen verzendklaar, en zorgt voor het transport. Vanuit jouw technische kennis verzorg jij de ingangscontrole voor onze producten. 

Je hebt binnen deze functie veel vrijheid in aanpak waarbij eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. Binnen het magazijn werk je samen met je drie collega's uit het Magazijn, waarbij jullie eigen kennis en kunde met elkaar delen. Verder zal je vaak contact hebben met onze inkopers, machine operators, monteurs en collega's op kantoor.  


Over ons

Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de bijna 40 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.


De afdeling Procurement is onderverdeeld in inkoop, werkvoorbereiding en warehouse. De afdeling kenmerkt zich door een prettige en gezellige sfeer waar veel ruimte is voor eigen initiatief.


Wat wij bieden…


  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf;
  • Goed salaris tussen  2600,- en 3500,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaringen en een winstuitkering tot maximaal 6% over je bruto jaarsalaris;
  • Goede werksfeer waarin hard werken en plezier maken centraal staat;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de functie en het bedrijf verder te groeien.
  • Reiskostenvergoeding a  0,23 per gereden km en een pensioenregeling


Enthousiast?
Wij zijn mega enthousiast over ons bedrijf, de machines en de collega's. Nu jij nog! Wil je meer informatie? Bel mij, Robert Prins (Corporate Recruiter) gerust op 0227-504107 of solliciteer direct via onderstaande knop of via Whatsapp!


Chat on WhatsApp

Vereisten

Je hebt goed inzicht in logistieke processen en werkt gestructureerd en georganiseerd. Je laat je uitdagen door de ad-hoc werkzaamheden te structureren en te zoeken naar passende oplossingen voor deze werkzaamheden. Verder ben je in bezit van:

  • MBO-4 opleiding op het gebied van Magazijnbeheer en/of Logistiek;
  • Ervaring met ERP systemen;
  • Minimaal 2-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een technisch bedrijf.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar