Overslaan naar content

Projectleider

Op locatie
  • Wieringerwerf, Noord-Holland, Nederland
€ 3.650 - € 4.750 per maandOperations

Functieomschrijving


Sluit je aan bij HGG Profiling B.V. en ontdek de mogelijkheden om bij te dragen aan de toekomst van de staalindustrie!Projectleider | Vacature | HGG Group | Wieringerwerf

Waarom jij de nieuwe Projectleider van HGG wilt zijn? Wij werken aan projecten van €100.000,- tot wel 6 miljoen euro. Onze klanten zijn verspreid over de hele wereld en actief in diverse bedrijfstakken zoals scheepswerven en bouwbedrijven. Wij bouwen (indirect) mee aan luxejachten, marine- en cruiseschepen, tankers, voetbalstadions, luchthavens, achtbanen en ga zo maar door!


Wat ga je doen als Projectleider?

Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor jouw machinebouw- of retrofit projecten en stuur je een projectteam aan vanuit onze standplaats Wieringerwerf. Dit team bestaat uit engineers en monteurs: specialisten die ervoor geknipt zijn om een project tot een goed einde te brengen. Vooraf word je betrokken bij de sales fase, waarbij de verkoper de informatie overdraagt aan jou en je projectteam. Vanaf dat moment houd je je actief bezig met de planning en budgetten van het project en natuurlijk de interne en externe communicatie. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en zorgt voor een goede afstemming tussen de wensen en verwachtingen van de klant en de mogelijkheden van HGG. Dit doe je allemaal vanuit kantoor en bij ons op de werkvloer van de machinebouw. Je bewaakt de contractuele afspraken en stuurt bij waar nodig. Je bent de spil van het project! Doordat je meerdere projecten hebt lopen, heb je veel afwisseling en verantwoordelijkheid in je job. Je komt in contact met klanten over de hele wereld.


Wat heeft HGG jou te bieden?

HGG ontwikkelt zich in snel tempo en ook jij krijgt veel de ruimte voor eigen ontwikkeling. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Je krijgt veel vrijheid in hoe jij je werk uitvoert. Je komt te werken bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D staal snijden. Daarnaast belonen wij jou met:

  • Een goed basis salaris van € 3650,- tot € 4750,- afhankelijk van kennis en ervaring, met een aantrekkelijke winstuitkering;
  • Een gezellige werksfeer waarin iedereen werkt onder, en gelooft in de kernwoorden "Passie, Respect, Innovatie, Samen en Groei";
  • Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en investeren daar samen in. Groei en ontwikkel jij, dan profiteert HGG Profiling B.V. hiervan en visa versa.
  • Meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden. De huidige directieleden zijn allen intern doorgegroeid. Van stagiair naar directeur, van sales engineer naar CCO;
  • Wij hechten veel waarde aan eigen initiatief. Binnen ons snelgroeiend hightech bedrijf is daar alle gelegenheid voor, sterker nog, hier wordt je voor beloond!
  • Mogelijkheid om deels (maximaal 40%) thuis te werken. Ook dit moet, net als op kantoor, ergonomisch. Wij faciliteren dit graag! Daarom krijg je van ons een budget van € 750,- om je eigen kantoor ergonomisch in te richten. Daarnaast ontvang je een thuiswerkvergoeding van € 2,50 per dag voor de koffie/ thee die je nu meer thuis drinkt.

Vereisten

Wat zien we graag bij jou?

Als projectleider bij HGG heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, vanwege alle lopende projecten die onder jou vallen en het team dat je aanstuurt. Je bent flexibel in je aanpak en je kan goed prioriteiten stellen. Je hebt affiniteit met techniek en bent resultaatgericht, maar weet je ook dat klanttevredenheid enorm belangrijk is. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat jij beschikt over:

  • Hbo werk- en denkniveau met kennis van projectmanagement en planning;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Relevante werkervaring als projectleider in een projectmatige organisatie.


Over ons

Wij ontwikkelen en bouwen machines voor het 3D profileren en snijden van stalen profielen. Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.

Enthousiast?
Wij zijn mega enthousiast over ons bedrijf, de machines en de collega's. Nu jij nog! Wil je meer informatie? Bel mij, Robert Prins (Corporate Recruiter) gerust op 0227-504107 of solliciteer direct via onderstaande knop of via Whatsapp!


Chat on WhatsApp

of

Apply with Indeed onbeschikbaar