Overslaan naar content

R&D Engineer - A.I. Engineer

Hybride
 • Wieringerwerf, Noord-Holland, Nederland
€ 3.250 - € 4.500 per maandR&D

Functieomschrijving

Sluit je aan bij HGG Profiling B.V. en ontdek de mogelijkheden om bij te dragen aan de toekomst en innovatie van de staalindustrie!

Innovatie, ontwikkeling en implementatie van Artificial Intelligence in 3D profileringsmachines? Ben jij diegene die ons in deze ontwikkeling gaat ondersteunen?


Wat ga je doen als A.I. Engineer?

Als A.I. expert ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, ontwerpen en implementeren van nieuwe methoden, processen en technologieën voor onze 3D profileringsmachines. Je zult een leidende rol spelen in het ontwikkelen van A.I. en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten en de evoluerende technologische trends in de industrie. Daarnaast ben je betrokken bij het testen, valideren en optimaliseren van nieuwe concepten en oplossingen. Wij zijn vooruitstrevend en toekomstgericht en daarom willen wij gebruik maken van de allernieuwste technologieën. En jij kan ons daarbij helpen!

Vereisten


Wat heeft HGG jou te bieden?

HGG ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Daar horen mensen bij die snel kunnen schakelen, die met innovatieve ideeën komen en zaken op een non-traditionele manier bekijken. Ontwikkeling en innovatie staat bij ons voorop. En niet alleen van onze machines en software, maar ook van onze mensen. Daarom krijg jij veel de ruimte voor eigen ontwikkeling. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Je krijgt veel vrijheid in hoe jij je werk uitvoert. Heb jij extra softwarelicenties nodig om je werk goed te kunnen doen? Prima, regelen wij voor je! Heb jij een extra cursus nodig om jouw kennis te vergroten? Uitstekend! Volgende week start je met je cursus! Wil je iets anders wat jou kan helpen in innovatie in jouw werk? Fantastisch! Vertel ons wat je nodig denkt te hebben en wat het jou en ons op gaat leveren en wij organiseren het voor je! 


Je komt te werken bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D staal snijden. Daarnaast belonen wij jou met:

 • Een goed basis salaris van € 3250,- tot € 4500,- afhankelijk van kennis en ervaring, met een aantrekkelijke winstuitkering;
 • Een gezellige werksfeer waarin iedereen werkt onder, en gelooft in de kernwoorden "Passie, Respect, Innovatie, Samen en Groei";
 • Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en investeren daar samen in. Groei en ontwikkel jij, dan profiteert HGG Profiling B.V. hiervan en visa versa.
 • Meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden. De huidige directieleden zijn allen intern doorgegroeid. Van stagiair naar directeur, van sales engineer naar CCO;
 • Wij hechten veel waarde aan eigen initiatief. Binnen ons snelgroeiend hightech bedrijf is daar alle gelegenheid voor, sterker nog, hier wordt je voor beloond!
 • Mogelijkheid om deels (maximaal 40%) thuis te werken. Ook dit moet, net als op kantoor, ergonomisch. Wij faciliteren dit graag! Daarom krijg je van ons een budget van € 750,- om je eigen kantoor ergonomisch in te richten. 


Wat zien we graag bij jou?

Als R&D Engineer Artificial Intelligence bij HGG heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en innovatiedrang! Je bent flexibel in je aanpak en je denkt in mogelijkheden en buiten de gebaande paden. Je hebt technisch inzicht en resultaat gedreven! Om deze functie goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat jij beschikt over:

 • Een afgeronde HBO/ WO opleiding richting (Electro)techniek of Informatica;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Diepgaande kennis van Artificial Intelligence en/of programmeren;
 • Ervaring met het gebruik van CAD/CAM software en programmeertalen zoals Python, C++ of vergelijkbaar is mooi meegenomen;
 • Een creatieve geest en een drive om te pionieren en innoveren!
 • Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en verbeteren of intensief werken met Artificial Intelligence.


Over ons

Wij ontwikkelen en bouwen machines voor het 3D profileren en snijden van stalen profielen. Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. In de 40 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.


Enthousiast?
Wij zijn mega enthousiast over ons bedrijf, de machines en de collega's. Nu jij nog! Wil je meer informatie? Bel mij, Robert Prins (Corporate Recruiter) gerust op 0227-504107 of solliciteer direct via onderstaande knop of via Whatsapp!


Chat on WhatsApp

of

Apply with Indeed onbeschikbaar