Teamleider Productie

Job description

Bij HGG staan de beste stuurlui niet aan wal, maar in de hal. Als fulltime Teamleider Productie ga je ervoor zorgen dat elke snijopdracht die binnenkomt perfect op tijd bij de klant komt te staan. Met jouw ervaring in de metaal weet je als geen ander hoe je jouw team van werkvoorbereiders en operators zó kan aansturen dat alle stappen binnen een project steeds op het juiste moment zijn afgerond, zodat het hele proces soepel en probleemloos verloopt. Dat daar op het gebied van initiëren, plannen en coördineren een hoop bij komt kijken, hoeven we jou niet te vertellen; je staat als nuchter mens te allen tijde met je beide benen op de grond.

 

Om Teamleider Productie bij HGG te worden, beschik je alvast over een werkzaam verleden in een industriële omgeving, waarbinnen je aantoonbaar structuur hebt aangebracht. Je bent standvastig in je besluiten om orde op zaken te brengen én te houden, bent bekend met termen als 5S en LEAN werken en weet je mensen gericht en inhoudelijk aan te sturen.

 

Jouw profiel 

• Je bent hbo opgeleid in de techniek, zoals Technische bedrijfskunde of Werktuigbouw. 

• Je hebt leidinggevende ervaring binnen een technische omgeving.

 

Naast het realiseren van een kwalitatief uitstekend product binnen de vooraf gestelde planning en het budget, ben je ook altijd bezig met het signaleren van verbeterkansen en procedure-optimalisatieprocessen. Als leidinggevende houd je je ten slotte ook bezig met alle menselijke zaken rondom je team, zoals de kwaliteit, productiviteit, motivatie, ontwikkeling en het functioneren van je mensen.

 

Als je al ervaring hebt in de metaal is dat mooi meegenomen. Je bent als eindverantwoordelijke voor de projecten ook aanspreekpunt voor onze klanten, dus aan je enthousiasme en servicegerichtheid ligt het nooit. In verschillende uitdagende situaties zie jij altijd mogelijkheden.

 

Ons aanbod 

• Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snelgroeiend hightechbedrijf. 

• Een goed salaris en een winstuitkering. 

• Een prima werksfeer waarin hard werken en plezier maken centraal staat. 

• Een werkplek bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D-staalsnijden. 

• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de functie en het bedrijf verder te groeien.

 

Over HGG 

HGG is wereldwijd toonaangevend in het 3D-profileren van stalen buizen, kokers en balken. Dat topniveau kunnen we bereiken omdat we voor onze machines ook zelf de software ontwikkelen. Technisch vernuft en innovatieve kracht gaan daarbij hand in hand. In de 30 jaar van ons bestaan hebben we de meest uitdagende opdrachten gesneden, en in alle uithoeken van de wereld onze geavanceerde machines geplaatst.

 

Omdat productieprocessen steeds verder worden geautomatiseerd, laten wij onze machines steeds autonomer werken. Samen met ons machinebouw bedrijf ontwikkelen wij hiervoor de oplossingen. 

 

Geïnteresseerd? 

Wacht dan niet en solliciteer nu via de button! 

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos Wijnker via 0227 504113.

Requirements

• Je bent hbo opgeleid in de techniek, zoals Technische bedrijfskunde of Werktuigbouw. 

• Je hebt leidinggevende ervaring binnen een technische omgeving.