Skip to content

Technisch inkoper

Wieringerwerf, Noord-Holland, NederlandOperations

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van het verzorgen van op tijd aangeleverde materialen tegen de meest gunstige voorwaarden? Heb jij passie voor techniek? Wil jij bovendien altijd al deel uit maken van een internationaal team en een dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Voor het versterken van ons Procurement team zoeken wij een enthousiaste


Technisch Inkoper


Wat ga je doen?

Zonder de benodigde materialen staan onze engineers stil. Als technisch inkoper speel je dus een belangrijke rol op het gebied van beschikbaarheid van voorraden en bewaak je de kostprijzen. Samen met je collega’s neem je het inkoop & supply chain proces binnen HGG voor je rekening. Hierbij denk je na over hoe we processen zo goed mogelijk kunnen structureren, verbeteren en automatiseren, onder andere in ons ERP systeem. Ook ben je bezig met het verbeteren van kwaliteit, prijzen en het bewaken van de leverbetrouwbaarheid. Daarnaast heb je oog voor het continu verbeteren van de processen en het voorraadniveau om ervoor te zorgen dat HGG levertijden kan verkorten. Hierbij weeg je de belangen van zowel onze klanten, productie als onze service af en neem je deze mee in de voorstellen en/of besluiten.


Hoe ziet jouw toekomstige team eruit?

De afdeling Procurement valt samen met Projectmanagement, Assemble & Build en Engineering onder Operations. Het Procurement team, bestaande uit Inkoop, Magazijn en Werkvoorbereiding, is verantwoordelijk voor alle inkoopprocessen ten behoeve van onze projecten, klantorders, voorraad en bijbehorende supply chain. Hieronder valt strategische, tactische en operationele inkoop, inclusief de uitbesteding van werk.


Wat heeft HGG jou te bieden?

Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf en wereldwijde marktleider op het gebied van 3D-staalsnijden en robot techniek.

 • Een goed salaris en een aantrekkelijke winstuitkering.
 • Een prima werksfeer waarin hard werken en plezier maken centraal staat, met elkaar organiseren
  we leuke dingen 
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de
  functie en het bedrijf verder te groeien (zowel binnen Nederland als internationaal)
 • Mogelijkheid om deels thuis te werken


Vereisten

Wat zien we graag bij jou?

 • HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding, zoals supply chain management, logistiek, inkoop of technische bedrijfskunde (aanvullende vakgerichte opleidingen zoals NEVI 1 zijn een pré)
 • Vanwege de aard van het inkooppakket heb je ervaring in een technische projectorganisatie en sterke affiniteit met techniek
 • Ervaring met inkoop en supply chain management;
 • Voldoende ervaring met het lezen/vertalen van technische tekeningen en/of product bewerkingen
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede kennis van MS Office en ERP systeem
 • Je bent klantgericht, dienstverlenend en sociaal- en communicatief vaardig


Wat doen we bij HGG?

Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij ontwikkelen en bouwen machines voor het 3d profileren en snijden van stalen profielen en denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van machinebouw en staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Door innovatie en ontwikkelingen ontstaan andere en betere manieren om onze klanten van dienst te zijn en creëren we nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Onder het mom van ‘samen bereik je meer dan alleen’ wil HGG de bindende factor zijn tussen medewerkers, klanten en partners. HGG gelooft in delen=groeien. Elke dag groeien wij in ervaring, elk project geeft ons meer inzicht en leidt tot nieuwe oplossingen. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers hebben passie in het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe producten en diensten. Wij zorgen ervoor om hen in te zetten op de juiste plek zodat zij kunnen excelleren. Zo vormen wij een uniek team en hebben wij plezier en geloof in wat we doen.


Kennismaken met ons?

We kunnen ons voorstellen dat je vol vragen zit na het lezen van deze vacature. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Mark Westerlaken (teamleider Procurement) op 0227-504030. Liever meteen solliciteren? Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘Solliciteer’ button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of