Skip to content

Videoproducer en editor

Wieringerwerf, Noord-Holland, NederlandMarketing

Functieomschrijving

Vacature Videoproducer & editor
Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer een dag te werken!  

Wegens uitbreiding van ons marketingteam zijn we op zoek naar een videoproducer en editor. 

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor alle video’s van HGG. Van productvideo’s tot interne communicatie en van interviews (case studies) tot employer branding. Je voert deze projecten uit van A tot Z, van voorbereiding, tot filmen op locatie naar editing en nabewerking. Jij bewaakt ook de gestelde deadlines en zorgt dat het eindresultaat in lijn is met de brand guidelines en commerciële wensen.

Je krijgt hierbij veel ruimte en vrijheid om een eigen invulling aan je werk te geven. Natuurlijk moet het werk wel gedaan worden, maar we vinden het vooral belangrijk dat je binnen die kaders zoveel mogelijk doet wat je leuk vindt.

Vereisten

Wat bieden wij?

 • Een salaris dat kan oplopen tot ca. € 3.500,- bruto per maand (fulltime), exclusief vakantiegeld en een aantrekkelijke winstuitkering;
 • 27 vakantiedagen met de mogelijkheid om 13 vakantiedagen bij te kopen.
 • Tot 40% van je tijd thuiswerken. Je ontvangt ook een ruim thuiswerkbudget om een gezonde werkplek in te richten. Natuurlijk worden je reiskosten ook vergoed.
 • De hardware die je kunt gebruiken is meer dan in orde: goede camera’s en lenzen, een drone en een Macbook.
 • Veel aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en ambitie.
 • Werken aan een internationaal toonaangevend merk in een internationale werkomgeving.


Wie zoeken wij?

Je bent creatief en niet bang om van de gebaande paden af te wijken. Je denkt en droomt in beeld. Onze machines zijn uniek en ontstaan door out-of-the-box denken, dit verwachten we ook van jou. Je bent kritisch op je eigen werk maar vindt het daarnaast ook fijn om goede feedback uit je team te krijgen. Natuurlijk geef je zelf ook feedback omdat je je verantwoordelijk voelt voor je eigen resultaten maar ook die van je directe collega’s. Je toont initiatief door bijvoorbeeld zelf ideeën aan te dragen en bent continu op zoek naar verbeteringen. Je kunt goed zelfstandig werken maar je vindt het ook fijn om samen met je collega’s te werken en te sparren. Tenslotte ben je ook flexibel: als het nodig is kun je je planning en prioriteiten aanpassen aan nieuwe omstandigheden.


 • Je hebt aantoonbare werkervaring als videoproducer en -editor. Bij voorkeur minimaal 2 jaar.
 • Je hebt ervaring met Adobe Premiere Pro, After Effects, Photoshop en Illustrator.
 • Je kunt je goed verstaanbaar maken in het Nederlands en Engels (spreken en schrijven).
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
 • Je bent bereid om, incidenteel, internationaal te reizen mocht het project daarom vragen.


Over HGG

Wij zijn wereldwijd toonaangevend en marktleider op het gebied van 3D-profilering van stalen buizen, kokers en balken. Dit hebben we bereikt omdat we onze machines en software zelf ontwikkelen waarbij we altijd willen innoveren. Dit kunnen we alleen bereiken als onze medewerkers zich ook continu kunnen blijven ontwikkelen. Daarom vinden we bij HGG jouw ontwikkeling en ambitie erg belangrijk en doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij op de juiste plek zit en met plezier je werk kunt doen.


Voorbeelden van onze video’s kun je vinden op ons Youtube Kanaal: https://www.youtube.com/@Hgg-group.


Ben je enthousiast?

Je kunt direct solliciteren via onderstaande ‘Solliciteer’ button. Voor meer informatie over deze functie of gewoon om eens kennis te maken kun je contact opnemen met Nienke Weening via 06 218 262 64.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of