Skip to content

Werkvoorbereider PC

Wieringerwerf, Noord-Holland, NederlandOperations

Functieomschrijving

Een bijdrage leveren aan grootschalige projecten zoals het AZ-stadion en de Johan Cruijff ArenA terwijl je lekker dichtbij huis werkt? Als Werkvoorbereider PC bij HGG lever je echte kwaliteitsproducten!


Wat ga je doen? 

Als werkvoorbereider bij HGG zorg je ervoor dat dankzij jouw goede voorbereiding de productieafdeling zonder problemen de werkzaamheden kan uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de snijprojecten vanaf de opdracht tot de levering bij de klant. Je hebt veel contact met de klanten om details, kwaliteit en levertijd met ze af te stemmen. Door middel van het CAD/CAM systeem zorg je voor alle snijdata en maak je een optimale indeling. En natuurlijk begeleid je de operator tijdens het snijproces en controleer je de kwaliteit van het eindproduct. Ook regel je het transport en zorg je voor een juiste financiële administratie ten behoeve van de afdeling Finance.


Over ons

Wij zijn het wereldwijd toonaangevende bedrijf in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Doordat alle technologie zelf ontwikkeld wordt, kunnen we een leidende rol spelen in de wereldmarkt van staal snijden. Technisch vernuft en innovatieve kracht gaan daarbij hand in hand. In de 35 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Productie processen bij onze klanten worden steeds verder geautomatiseerd, wij proberen hier zo goed mogelijk op aan te sluiten door onze machines steeds autonomer te laten werken. Samen met onze klanten ontwikkelen wij ook oplossingen voor hun complete productieproces.


Wat bieden wij?

  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf.
  • Een goed salaris en een winstuitkering.
  • Een prima werksfeer waarin we plezier maken belangrijk vinden.
  • Een werkplek bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D-staalsnijden.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen de functie en het bedrijf verder te groeien.


Vereisten

Wat vragen wij? 

  • Je hebt een MBO-opleiding in Werktuigbouw- of Bouwkunde gevolgd en affiniteit met techniek.
  • Je hebt ervaring met CAD/CAM.
  • Je bent service- en klantgericht, hebt goede communicatieve vaardigheden, je vindt samenwerken in een team leuk maar kunt ook zelfstandig werken.
  • Je bent enthousiast en denkt in (creatieve) mogelijkheden in uitdagende situaties.
  • Ervaring in de staalbouw en/of werken met een 3D modellingpakket is mooi meegenomen maar niet vereist.


Geïnteresseerd?

Zien wat de functie inhoudt? Bekijk het filmpje hieronder. Direct solliciteren kan via de Solliciteer-button.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Meijer via 0227-50 40 30.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of