Overslaan naar content

Werkvoorbereider snijbedrijf

Op locatie
 • wieringerwerf, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.350 per maandOperations

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider bij HGG Profiling Contractors lever je samen met het team echte kwaliteitsproducten voor prachtige projecten waar jij vol trots over kan vertellen! Jouw werk kan je terug zien bij het AZ Stadion, de Johan Cruijff Arena en internationaal zelfs bij de London Eye in Engeland! 


Wat ga je doen? 

Dankzij jouw goede voorbereiding kan de productieafdeling zonder problemen de werkzaamheden uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de snijprojecten vanaf de opdracht tot de levering bij de klant. Je hebt veel contact met de klanten om details, kwaliteit en levertijd met ze af te stemmen. Door middel van het CAD/CAM systeem zorg je voor alle snijdata en maak je een optimale indeling. En natuurlijk begeleid je de operator tijdens het snijproces en controleer je de kwaliteit van het eindproduct. Ook regel je het transport en zorg je voor een juiste financiële administratie ten behoeve van je collega's van Finance.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf;
 • Een goed salaris tussen de  3000,- en 4350,- per maand en een aantrekkelijke winstuitkering tot maximaal 6%; 
 • Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en investeren daar samen in. Groei en ontwikkel jij, dan profiteert HGG Profiling B.V. hiervan en visa versa.
 • Meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden. De vorige werkvoorbereiders zijn doorgegroeid naar teamleider en sales engineer
 • Wij hechten veel waarde aan eigen initiatief. Binnen ons snelgroeiend hightech bedrijf is daar alle gelegenheid voor, sterker nog, hier wordt je voor beloond!

Over ons

Binnen HGG doen we de dingen anders. Wij denken en werken buiten de gebaande paden, gebruik makend van alle beschikbare technologie in de wereld van staal. Hiermee zorgen we continu voor vernieuwing en groei, resulterend in onze leidende rol in de markt in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. De ervaringen die wij hebben opgedaan in de ontwikkeling en bouw van snijmachines gebruiken wij elke dag binnen het snijbedrijf. Dit maakt HGG Profiling Specialist een unieke organisatie. Elke snijervaring en ontwikkeling binnen de machinebouw geeft ons elke dag nieuwe, unieke inzichten en oplossingen. Geen uitdaging is ons te gek! En dit maakt deze functie ook uniek. Want als wij het niet kunnen snijden, dan gaat onze machinebouw afdeling aan het werk om dit te ontwikkelen. Kort gezegd, win-win situaties!

Vereisten

Wat vragen we aan jou?  

 • Je hebt een MBO-opleiding gevolgd in de techniek;
 • Ervaring met CAD/CAM is een pré.
 • Je bent service- en klantgericht, hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je vindt samenwerken in een team leuk maar kunt ook zelfstandig werken.
 • Je bent enthousiast en denkt in (creatieve) mogelijkheden in uitdagende situaties.
 • Ervaring in de staalbouw en/of werken met een 3D-modeling pakket is mooi meegenomen, maar niet vereist.


 Enthousiast?
Wij zijn mega enthousiast over ons bedrijf, de machines en de collega's. Nu jij nog! Wil je meer informatie? Bel mij, Robert Prins (Corporate Recruiter) gerust op 0227-504107 of solliciteer direct via onderstaande knop of via Whatsapp!


Chat on WhatsApp

of

Apply with Indeed onbeschikbaar