Overslaan naar content

Zaterdag (bij)baan

Op locatie
  • Wieringerwerf, Noord-Holland, Nederland
€ 10 - € 13,63 per uurAssemble & build

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een (bij)baan voor de zaterdag, en ben je minimaal 2 zaterdagen per maand beschikbaar? Wil je graag werkzaam zijn in een technisch bedrijf? Lees dan snel verder en solliciteer!

Omschrijving...
Binnen HGG werken we graag in een schone werkomgeving. Op zaterdag willen we eens in de zoveel tijd, tijd besteden aan het opgeruimd houden van onze werkplaatsen. Hiernaast zal dit ook het moment zijn om het buitenterrein te onderhouden en allerlei klusjes binnen te doen.
 

Over ons

Wij zijn een wereldwijd toonaangevend bedrijf in technologie en 3D profileren van dikwandige metalen buizen, kokers en profielen in allerlei vormen en formaten. Doordat alle technologie zelf ontwikkeld wordt, kunnen we een leidende rol spelen in de wereldmarkt van staal snijden. Technisch vernuft en innovatieve kracht gaan daarbij hand in hand. In de 40 jaar dat wij bestaan, hebben we machines afgeleverd in alle uithoeken van de wereld. Productie processen bij onze klanten worden steeds verder geautomatiseerd, wij proberen hier zo goed mogelijk op aan te sluiten door onze machines steeds autonomer te laten werken. Samen met onze klanten ontwikkelen wij ook oplossingen voor hun complete productieproces.


Ons aanbod

• Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief binnen een snel groeiend hightech bedrijf.

• Een goed salaris en een aantrekkelijke winstuitkering.

• Een prima werksfeer waarin hard werken en plezier maken centraal staat, met elkaar organiseren we leuke dingen zoals een BBQ of motortocht.

• Een werkplek bij de wereldwijde marktleider op het gebied van 3D-staalsnijden.

• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en meer dan voldoende mogelijkheden om binnen het bedrijf verder te groeien (zowel binnen Nederland als internationaal)

Wij zoeken iemand die leiding kan geven aan ons huidige zaterdagteam, bestaande uit twee personen. Jij zorgt ervoor dat taken zoals facilitaire klussen, opruimwerkzaamheden in en rond ons pand, en het verplaatsen van meubilair worden uitgevoerd. Gezamenlijk pakken jullie de klussen aan die op dat moment op de lijst staan.Interesse?
Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘Solliciteer’ button. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Robert Prins, Corporate Recruiter op telefoonnummer (+31) 6 27 62 24 65


Chat on WhatsApp

Vereisten

  • Je hebt affiniteit voor techniek
  • Je kunt zelfstandig en secuur werken 
  • Je vindt het leveren van kwaliteit en een mooi product belangrijk
  • Je werkt klantgericht en vindt het leuk om binnen een team samen te werken en gezamenlijk de klus te klaren voor de klant.
  • Je bent minimaal 18 jaar oud.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar